Το ΕΥ ΖΗΝ βρίσκεται στο Ζούμπερι Νέας Μάκρης Αττικής, με θέα τη θάλασσα. Το κτίριο (πρώην ξενοδοχείο «Ζούμπερι») έχει ανακαινισθεί πλήρως και στους πέντε ορόφους του έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 214 άτομα. Η ευρύτερη περιοχή είναι οικιστική, ήσυχη και αποτελεί ιδανικό μέρος για διαμονή και ξεκούραση τόσο για την καθαρή ατμόσφαιρα όσο και την όμορφη παραλία της.

Η ζωή στο ΕΥ ΖΗΝ συνδυάζει τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου με τη ζεστασιά του σπιτιού μας. Όλοι οι χώροι μας είναι άνετοι, φωτεινοί και ευχάριστοι μιας και σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν θαλπωρή, ξεκούραση και οικειότητα. Στο καθιστικό και στο σαλόνι με το τζάκι οι ένοικοι μπορούν ν΄απολαμβάνουν τον καφέ ή το ρόφημά τους με άνεση, να διαβάζουν, να παίζουν παιχνίδια και ν’απασχολούνται δημιουργικά με θέα τη θάλασσα. Μπορούν να περπατήσουν στην παραλία, ακολουθώντας εξατομικευμένα προγράμματα συντήρησης και βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης, ή προγράμματα αποκατάστασης και θεραπείας.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you agree with it.